14 maart 2020 – The Eagles Legacy

Klik op de poster om een video impressie te zien op Youtube.

Six men on a mission. Dat is The Eagles Legacy. Het begon allemaal in 2002 met de passie van 6 muzikanten voor de muziek van deze tijdloze Amerikaanse superband, inmiddels populair bij 3 generaties fans over de hele wereld.

The Eagles Legacy streeft ernaar de muziek van de Eagles en de afzonderlijke leden zo respectvol en authentiek mogelijk brengen met als doel om de sfeer en de sound van de fameuze WestCoast stijl recreëren.

The Eagles Legacy bestaat uit 6 muzikanten die hun sporen op muzikaal gebied ruimschoots hebben verdiend. Met deze rijke ervaring zijn zij in staat om de muziek van de Eagles qua instrumentatie en zang zeer dicht te benaderen, en nemen de luisteraar mee op hun reis door de Seventies en Eighties.

Door de jaren heen heeft The Eagles Legacy een spoor van waardering door Europa getrokken. Met als basis Nederland, zijn ook België, Luxemburg en Duitsland geregeld gastland geweest. Voor zowel klein als groot publiek komen de heren tot hun recht waarbij de mix tussen energie en gevoel perfect in balans is. Een ware must voor de echte Eagles liefhebber.

Tickets via Zaal Don Bosco

info@zaaldonbosco.nl  of  T 533460 of 06-20934020


11 april 2020 – Wahnsinnige Schlager Party

Voor meer info zie de poster hieronder.


 

1 mei 2020 – ABBA  Tribute

Klik op de foto om een video impressie te zien op Youtube.

Klik hier voor Tickets!

Zaal Don Bosco